HJEM
OM OSS
PROSJEKTER
REFERANSER
HUSTYPER
REHABILITERING
NÆRINGSBYGG
SAMARBEIDSPARTNERE
GODE RÅD
KONTAKT OSS

VELKOMMEN TIL OSS

Fenstad Bygg har siden starten i 1969 utført byggeoppdrag for veldig mange familier, bedrifter, offentlige etater og andre.

Vi er medlem av Mesterhuskjeden. Det er en landsdekkende huskjede bestående av over 100 medlemsbedrifter. MESTERHUS har vært Norges største boligbygger de siste 10 årene! Som medlem av Mesterhus får vi tilgang til ny teknologi og nye ideer samtidig som den gir medlemmene et pålitelig kvalitetsstempel, hjelper den også med å ivareta god byggeskikk.

Gjennom årene har vi i Fenstad Bygg bygget over 1000 boliger. Dette er den type oppdrag som vi utfører flest av, men hos oss kan en kunde få utført nær sagt alle typer byggeoppdrag.

Hvis du som kunde ønsker det, kan vi gjennom vårt samarbeide med arkitekt, rørlegger, elektriker og andre bedrifter, påta oss totalentrepriser som dekker alle typer håndverk på ditt bygg.

Selv om vi har kapasitet til å påta oss store oppdrag er vi ikke større enn at vi gir enhver kunde hos oss en personlig oppfølging. Ingen oppdrag er for små og vårt motto er: ”Fornøyde kunder er den beste markedsføring til å skaffe oss nye oppdrag”. Derfor betyr kvalitet og punktlige leveranser noe helt spesielt for oss, det er også en forutsetning for vår videre virksomhet.

Fenstad Bygg sitt virkeområde er hovedsakelig på Øvre Romerike, med kommunene Ullensaker, Nes, Eidsvoll, Sørum, Nannestad, Hurdal og Gjerdrum som primærområde.

Som tjenesteytende bedrift kan vi likevel ikke bli bedre enn det våre faglærte håndverkere gjør oss til. Vi har gjennom alle år satset på opplæring og videreutdanning av våre ansatte. Vi har derfor en stabil og yrkesstolt arbeidskraft som setter sin ære i å levere et godt håndverk.

Som kunde hos oss vil du ikke oppleve at det stadig dukker opp nye ansikter på arbeidsplassen. Våre ansatte er folk som bor, bruker sin fritid og trives i sitt distrikt og på sin arbeidsplass. For deg som kunde er det også en fordel at både vi og våre samarbeidspartnere kjenner vårt distrikt, og at vi er kjent blant folk flest.

Fenstad Bygg er medlem av Norges Byggmesterforbund og med sentral godkjenning i Statens Byggtekniske Etat.

Fenstad Bygg er derfor en solid og seriøs samarbeidspartner for de som drømmer om sin egen bolig.

Så derfor, neste gang du skal ha utført et byggeoppdrag eller drømmer om ny bolig, prøv oss før du skriver avtale med andre, det koster ingen ting å spørre.

 

Fenstad Bygg
– en solid og seriøs samarbeidspartner for de som drømmer om sin egen bolig.